125197

Acer ChromeBox CXI4

i5, 8GB RAM, 128GB SSD, Wifi

Varenr: 172475
4 990,-
1 på lager
BeskrivelseTeknisk infoTilbehør
Beskrivelse

Prosessor: Chromebox CXI4 er utstyrt med en Intel Core i5-10210U-prosessor, som er en firekjerners prosessor fra Intels tiende generasjon Core-serie. Denne prosessoren gir god ytelse for vanlige oppgaver som nettsurfing, produktivitetsarbeid og streaming av medier.

Minne og lagring: Denne modellen har 8 GB RAM, noe som gir tilstrekkelig minne for multitasking og jevn ytelse i Chrome OS-miljøet. Den har også 128 GB eMMC-lagring, som er raskere enn tradisjonelle harddisker og gir rask oppstart og applikasjonsrespons.

Operativsystem: Chromebox CXI4 kjører Google Chrome OS, et lettvekts operativsystem som er optimalisert for nettsurfing, webapper og skybasert databehandling. Chrome OS inkluderer innebygde Google-tjenester som Chrome-nettleseren, Google Dokumenter, Gmail og Google Disk.

Tilkoblinger: Denne Chromebox-modellen tilbyr et utvalg av tilkoblingsmuligheter, inkludert Wi-Fi for trådløs nettverkstilgang, Bluetooth for tilkobling til trådløse enheter som mus og tastatur, USB-porter for tilkobling av eksterne enheter, og HDMI- og DisplayPort-utganger for tilkobling til skjermer og TV-er.

Formfaktor: Acer Chromebox CXI4 har en kompakt og plassbesparende design som gjør den ideell for både hjemme- og kontormiljøer. Den kan enkelt plasseres på skrivebordet eller monteres bak en skjerm for å spare plass.

Administrasjon og sikkerhet: Chrome OS inkluderer innebygde funksjoner for administrasjon og sikkerhet, inkludert automatiske oppdateringer, innebygd antivirusbeskyttelse og muligheten til å administrere enheter sentralt for bedriftsmiljøer.

Acer Chromebox CXI4 med Core i5-10210U, 8 GB RAM og 128 GB eMMC-lagring er ideell for brukere som hovedsakelig jobber i skyen og har behov for en enkel, pålitelig og sikker datamaskinopplevelse for grunnleggende databehandling, nettsurfing og bruk av skybaserte applikasjoner. Den er egnet for skoler, bedrifter og personlig bruk.

Teknisk info

Produktinformasjon

Chassistype Mini PC/ Micro PC
Garanti 2 År
Harddisk lagringskapasitet 100GB-150GB
Harddisk teknologi SSD
Hodetelefonkontakt 3.5 mm Ja
Microphone 3.5 mm Ja
Prosessor hastighet 1.60GHz
Prosessor type Core i5-10210U
Tilstand Brukt
WiFi Ja
Ethernet/LAN 10/100/1000
Operativsystem Windows 11 Professional
Prosessor familie Intel i5
Minne/ RAM 8 GB
Vekt (kg) 2.5-5Kg
USB 3.0 5 porter
Annet SD Minnekortleser
Årsmodell 2020


Tilbehør