99898

iPad 8 32GB Space Gray

10.2" Retina, 8MP

Varenr: 163796
2 866,-Kampanjepris
3 495,-Ordinær pris
174 på lager
BeskrivelseTeknisk infoTilbehør
Beskrivelse

iPad 8 32GB Space Gray – Kraftig nettbrett med Retina-skjerm

iPad 8 32GB Space Gray kombinerer kraften og funksjonaliteten til en PC med allsidigheten og brukervennligheten som bare en iPad kan tilby. Med en stor 10.2-tommers Retina-skjerm, avansert Touch ID-sikkerhet og iPadOS-funksjonalitet, er dette nettbrettet ideelt for både arbeid og underholdning. iPad 8 leverer høy ytelse og pålitelighet, perfekt for å utføre flere oppgaver samtidig – enten du skriver, leser eller ser på innhold i høy oppløsning.

Nøkkelfunksjoner og Fordeler:

  • Skjerm: 10.2-tommers Retina-skjerm med en oppløsning på 2048 x 1536 gir krystallklare bilder og en utmerket brukeropplevelse for alt fra tekstlesing til videostreaming.
  • Kamera: 8 MP hovedkamera og 1.2 MP frontkamera gjør det enkelt å ta bilder og ha videosamtaler i høy kvalitet. Perfekt for FaceTime-samtaler med familie og venner.
  • Lagringskapasitet: 32 GB intern lagring gir plass til apper, bilder, dokumenter og favorittspillene dine.
  • Touch ID: Integrert fingeravtrykksleser gir rask og sikker tilgang til enheten.
  • Tilkoblingsmuligheter: Støtter Bluetooth, hodetelefonkontakt og mikrofon for fleksibel tilkobling til ulike enheter og tilbehør.
  • Wi-Fi Only: Denne modellen har Wi-Fi-tilkobling, som gir deg rask internettilgang når du er hjemme eller på kontoret.
  • iPadOS: Med iPadOS får du en intuitiv og brukervennlig plattform som støtter multitasking, administrering av filer og mange andre avanserte funksjoner.
  • Kompakt og Lett: Med en vekt på under 0.5kg er iPad 8 enkel å ta med seg uansett hvor du går, og den slanke utformingen passer perfekt i vesken eller ryggsekken.

Allsidig bruk for arbeid og underholdning

iPad 8 er laget for å tilpasse seg alle dine behov – enten du trenger et verktøy for å ta notater på studiet, holde kontakten med kolleger, eller bare vil slappe av med underholdning. Med støtte for Smart Keyboard (selges separat) kan du enkelt gjøre iPad 8 om til en produktiv arbeidsstasjon. Kombiner ytelsen med de mange appene som er tilgjengelige i App Store for å utforske nye muligheter for kreativitet og læring.

Teknisk info

Produktinformasjon

Bluetooth Ja
Chassistype Tablet
Frontkamera piksler 1.2 MP
Garanti 2 År
Hodetelefonkontakt 3.5 mm Ja
Microphone 3.5 mm Ja
Mobilnettverk/ WAN WiFi Only
Tilstand Brukt
Vekt (kg) 0-1.5Kg
Hovedkamera (bak) piksler 8 MP
Lagringskapasitet Tablet/Telefon 32 GB
Annet
  • Fingeravtrykksleser
  • Touch
Skjermoppløsning 2048 x 1536
Årsmodell 2020
Farge Space Gray
Skjermstørrelse 10.2"


Tilbehør