99898

iPad 8 32GB Space Gray

10.2" Retina, 8MP

Varenr: 163796
3 495,-
81 på lager
BeskrivelseTeknisk infoTilbehør
Beskrivelse

Akkurat som en PC. Bare helt annerledes.
Nye iPad kombinerer kraften og funksjonaliteten du forventer av en PC, med en allsidighet og brukervennlighet som overgår alt annet. Og med en større 10,2-tommers Retina-skjerm, støtte for Smart Keyboard i full størrelse og de nye, spennende funksjonene i iPadOS, er den mer praktisk enn noen gang.


Multitasking
Med utrolige iPad blir det utrolig moro. Med iPad kan du fullføre arbeidet ditt uten kjas og mas. Du kan redigere et dokument, søke etter noe på nettet og samtidig snakke med en kollega på FaceTime.


Utfold deg
Med Filer-appen kan du administrere alle filene dine på ett og samme sted. Og når du vil skrive en tekst eller lage en presentasjon, kan du bruke tastaturet på skjermen eller koble til et Smart Keyboard-tastatur i full størrelse. Slipp nysgjerrigheten løs med iPad. App Store er det beste stedet for å finne apper du kan bruke til å bli bedre i geometri, lære et språk eller lage din egen musikk.


Utvidet virkelighet
Du kan til og med bruke utvidet virkelighet til å lære noe nytt på en spennende måte, som å se historien om romfart utfolde seg i stuen eller få figurene fra favorittbøkene dine til å bokstavelig talt sprette opp fra sidene.

Teknisk info

Produktinformasjon

Bluetooth Ja
Chassistype Tablet
Frontkamera piksler 1.2 MP
Garanti 2 År
Hodetelefonkontakt 3.5 mm Ja
Microphone 3.5 mm Ja
Mobilnettverk/ WAN WiFi Only
Tilstand Brukt
Vekt (kg) 0-1.5Kg
Hovedkamera (bak) piksler 8 MP
Lagringskapasitet Tablet/Telefon 32 GB
Annet
  • Fingeravtrykksleser
  • Touch
Skjermoppløsning 2048 x 1536
Årsmodell 2020
Farge Space Gray
Skjermstørrelse 10.2"


Tilbehør