MacBook Pro 13"  Touchbar Space Grey i5, 16GB RAM, 512GB SSD, Mid 2018

MacBook Pro 13" Touchbar Space Grey

i5, 16GB RAM, 512GB SSD, Mid 2018

Varenr: 166563
8 495,-
1 på lager
BeskrivelseTeknisk info
Beskrivelse

En genistrek du kan ta på.
Den er utrolig tynn og lett, og til og med raskere og kraftigere enn før. Den har den mest fargerike og krystallklare skjermen en bærbar Mac noensinne har hatt. MacBook Pro er bygget på banebrytende ideer. Og den er klar for dine.


Et forfinet fartsmonster.
MacBook Pro er i en klasse for seg når det kommer til bærbar ytelse. Uansett hvor du vil med ideene dine, går alt raskere enn noen gang ved hjelp av førsteklasses grafikk, prosessorer med høy ytelse, intelligent lagring og mye mer.


Batteritid som imponerer. Dagen lang.
Med MacBook Pro får du mer ytelse i en tynn design med et batteri som varer hele dagen – opptil ti timer for både 13-tommeren og 15-tommeren.1 Dermed kan du fortsette å spille av video, spille spill og redigere uansett hvor du er.


Fetere lyd. Fra en tynnere Mac.
Lytteopplevelsen tas til et nytt nivå med et perfekt balansert lydbilde. Et stort frekvensområde og mer bass betyr stor lyd. Høyttalerne er knyttet direkte til systemets strømforsyning, noe som gir ypperlig forsterkning. Dette gjør MacBook Pro til det perfekte valget for å mikse spor der og da, redigere på innspillingsstedet eller se på film når du er på reise.


USB-C
Den kraftigste porten til alt.
Thunderbolt 3 er en kombinasjon av en svært høy båndbredde og den utrolig fleksible bransjestandarden USB-C. Sammen skaper dette en superrask universalport. Den samler dataoverføring, lading og eksportering av video i en og samme kontakt, som har gjennomstrømming på opptil 40 Gbps. Det er dobbel så stor båndbredde som med Thunderbolt 2. Både 13- og 15-tommeren av MacBook Pro er tilgjengelig med fire porter, to på hver side. Det er lett å koble til andre enheter med en kabel eller en adapter. Og med Thunderbolt 3 spiller det ingen rolle hvilken vei du plugger inn – den passer alltid.Tastaturet har fått nye labels. Det betyr at tastene ikke er bakgrunnsbelyst. Lys rundt tastene fungerer som normalt.
Lader medfølger.

Teknisk info

Produktinformasjon

Bluetooth Ja
Chassistype Laptop
Garanti 2 År
Harddisk teknologi SSD
Hodetelefonkontakt 3.5 mm Ja
Microphone 3.5 mm Ja
Prosessor hastighet 2.30GHz
Prosessor type Core i5-8259U
Tilstand Brukt
Vekt (kg) 0-1.5Kg
Prosessor familie Intel i5
Webkamera oppløsning 720p (1280×720)
USB-C / Thunderbolt 4 porter
Harddisk lagringskapasitet 400GB-599GB
Minne/ RAM 16 GB
Operativsystem macOS 10.15 Catalina
Skjermoppløsning 2560 x 1600
Årsmodell 2018
Farge Space Gray
Skjermstørrelse 13.3"