115603

MacBook Pro 15" Touch Space Grey

i7, 16GB RAM, 256GB SSD, 2019

Varenr: 169080
13 046,-
14 495,-Ordinær pris
1 på lager
BeskrivelseTeknisk info
Beskrivelse

Skjermkort
Denne modellen har AMD Radeon RX 460/560D.
 
 
Mer kraft. Det er et kjernespørsmål.
Med åttende generasjons Intel Core-prosessorer tar MacBook Pro databehandlingen til nye høyder. 15-tommers modellen har nå en Intel Core i9-prosessor med seks kjerner som arbeider opptil 70 prosent raskere enn forrige generasjon, og gir Turbo Boost-hastigheter på opptil 4,8 GHz. Så når du trenger å gjøre prosessorkrevende arbeid som å kompilere kode, gjengi 3D-modeller, legge til spesialeffekter, kombinere flere spor eller kode video, kan du forvente at jobben blir gjort. Raskere.


Grafisk ytelse som får deg til å sperre opp øynene.
Alle 15-tommers modellene av MacBook Pro har en separat Radeon Pro-grafikkprosessor og kombinerer imponerende kraft med enestående evne til å spare energi. For grafikkintensivt arbeid med video, 3D, gjengivelse og beregninger.


Neste generasjon av sikkerhet.
Nå kommer Apples T2 Security-chip – andre generasjonen av spesiallagde Mac-chip som er utviklet for å gjøre MacBook Pro enda sikrere. Apple T2 Security-chip er tilgjengelig i 13- og 15-tommers modellene med Touch Bar og inneholder en Secure Enclave-coprosessor som gjør det mulig å bruke funksjoner for sikker start og kryptert lagring. Chippen samler flere diskrete kontroller, for eksempel systemadministratoren SMC, lyd-kontroller og SSD-kontroller, på ett sted. Med Apples T2 Security-chip får MacBook Pro også en velkjent stemme: Siri er alltid klar til å åpne apper, finne dokumenter, spille musikk og svare på spørsmålene dine.


En fryd for øyet. Og øret.
Retina-skjermen på MacBook Pro er den beste skjermen noensinne på en bærbar Mac. Den har en tydelig LED-bakgrunnsbelysning og et høyt kontrastforhold som gir fyldig svart farge og klare hvite nyanser. Den har støtte for et bredt fargespekter (P3) som gir enda mer levende grønne og røde farger enn med srgb. 13- og 15-tommers modellene med Touch Bar har også True Tone-teknologi. Hvitbalansen justeres automatisk etter fargetemperaturen til omgivelseslyset, noe som bidrar til en mer naturlig seeropplevelse. MacBook Pro har en naturlig velbalansert lyd med bredt dynamisk omfang og en bass med skikkelig trykk. Det løfter lydkvaliteten til nye høyder. Høyttalerne er koblet direkte til systemets strømforsyning, noe som gir mer kraft ved lydtopper. Det betyr at du kan mikse et spor på farten, redigere video på stedet eller se på film når du er på reise.


Den kraftigste og mest allsidige porten noensinne.
Thunderbolt 3 kombinerer ultrahøy båndbredde med allsidigheten til standard USB-C i en og samme universalport. Den kombinerer dataoverføring, lading og videoutgang i samme kontakt med opptil 40 Gbit/s gjennomstrømming. Det er dobbel båndbredde sammenlignet med Thunderbolt 2. Begge størrelsene av MacBook Pro har opptil fire porter, slik at du kan gjøre alt dette på hvilken side du vil. Det er lett å koble til andre enheter med en kabel eller en adapter. Fordi Thunderbolt 3 er vendbar, har du alltid riktig side opp, uansett hvordan du kobler den til.

 

Tastaturet har fått nye labels. Det betyr at tastene ikke er bakgrunnsbelyst. Lys rundt tastene fungerer som normalt.
Ny lader av merket iiglo medfølger.

 

Teknisk info

Produktinformasjon

Bluetooth Ja
Chassistype Laptop
Garanti 2 År
Harddisk teknologi SSD
Hodetelefonkontakt 3.5 mm Ja
Microphone 3.5 mm Ja
Prosessor hastighet 2.60GHz
Prosessor type Core i7-9750H
Tilstand Brukt
Vekt (kg) 1.5-1.9kg
Webkamera oppløsning 720p (1280×720)
Harddisk lagringskapasitet 200GB-299GB
Prosessor familie Intel i7
USB-C / Thunderbolt 4 porter
Minne/ RAM 16 GB
Operativsystem macOS 10.15 Catalina
WiFi 802.11ac
Skjermoppløsning 2880 x 1800
Årsmodell 2019
Farge Space Gray
Skjermstørrelse 15.4"