123999

MacBook Pro 13" Space Grey

M1, 16GB RAM, 256GB SSD, 2020

Varenr: 172090
11 995,-
14 på lager
BeskrivelseTeknisk info
Beskrivelse

Knøttliten chip. Gigantisk fremskritt.
Nå er den her. Den første chipen vi har utviklet spesielt for Mac. Med ufattelige 16 milliarder transistorer har Apples M1 SoC (system on chip) integrert prosessor, grafikk, Neural Engine, I/O og mye mer i en bitteliten chip. Med utrolig ytelse, spesial­utviklede tekno­logier og bransje­ledende strømeffek­tivitet1 er M1-chipen ikke bare et skritt videre for Mac – dette er et helt nytt nivå.


Kraft. Uten anstreng­else.
Takket være M1-chipen er MacBook Pro usann­synlig rask og kraftig. Prosessoren på åtte kjerner gjør kort prosess med kom­plekse arbeidsflyter og tunge oppgaver – med opptil 2,8 ganger raskere databe­handlings­ytelse enn den forrige generasjonen – og sam­tidig er den utrolig energieffektiv.


Kraften i macOS Monterey på M1.
macOS Monterey henter ut det fulle potensialet i M1-chipen. Macen blir forvandlet, og gir helt nye måter å jobbe og ha det gøy på. Hold kontakten, del og vær kreativ som aldri før ved hjelp av FaceTime og Meldinger. Utforsk nettet i strømlinjeformede Safari, den raskeste nettleseren i verden. Og jobb på Mac og de andre Apple-enhetene dine ved hjelp av Universalkontroll. macOS Monterey inkluderer også bransjeledende funksjoner for personvern og sikkerhet.


Retina-skjerm
På den praktfulle Retina-skjermen er bilder utrolig detaljerte og livaktige. Tekst blir skarp og tydelig. Lyssterk LED-bak­belysning sørger for dype svarttoner og skinnende hvitt. Stort fargerom (P3) gir deg enda sterkere grønn- og rødfarger enn med sRGB. Og alle MacBook Pro-modellene har True Tone-tekno­logi som justerer hvitbalansen automatisk etter fargetemperaturen og lyset i omgivelsene, slik at du får en mer naturlig visningsopplevelse.


Magic Keyboard
Med Magic keyboard gir deg en raskere og mer effektiv arbeidsopplevelse. Den forbedrede saksemekanismen gir en responsiv, behagelig og stille skriveopplevelse. Vårt oppgraderte tastatur har nye etiketter, noe som betyr at tastene ikke er bakgrunnsbelyste, men lyset rundt tastene fungerer som normalt.

Touch Bar
mest brukte kommandoene rett der du trenger dem, slik at du sparer tid og tastetrykk. Med Touch ID får du rask og enkel autentisering for pålogging og betaling.

  • Lader medfølger.
Teknisk info

Produktinformasjon

Bluetooth Ja
Chassistype Laptop
Garanti 2 År
Harddisk teknologi SSD
Hodetelefonkontakt 3.5 mm Ja
Microphone 3.5 mm Ja
Prosessor familie Apple M1
Tilstand Brukt
Vekt (kg) 0-1.5Kg
USB-C / Thunderbolt 2 porter
Webkamera oppløsning 720p (1280×720)
Harddisk lagringskapasitet 200GB-299GB
Minne/ RAM 16 GB
WiFi 802.11ac
Skjermoppløsning 2560 x 1600
Årsmodell 2020
Farge Space Gray
Skjermstørrelse 13.3"