134354

iPhone 13 mini 256GB Green

A15 Bionic, Super Retina XDR, 5G

Varenr: 174882
6 995,-
1 på lager
BeskrivelseTeknisk infoTilbehør
Beskrivelse

Premiere på Filmatisk modus
Filmskapere bruker en teknikk som kalles "rackfokus", der de flytter fokuset fra sted til sted i bildet for å styre seernes blikk. Og med iPhone kan du nå bruke de samme grepene for historiefortelling i videoene dine.
Filmatisk modus skaper automatisk spennende effekter med dybdeskarphet og fokusoverganger


Nattmodus
Nattmodus registrerer lysforholdene og tilpasser seg automatisk for å ta skarpe og detaljerte bilder med utrolige farger selv i svakt lys.


Portrettmodus
Portrettmodus gjør bakgrunnen uskarp for å sette motivet i fokus. Sveip for å prøve seks kreative lyseffekter.


Smart HDR 4
Smart HDR 4 registrerer opptil fire personer i bildet og optimaliserer kontrast, belysning og til og med nyanser i huden for hver av dem. Så alle viser seg fra sin beste side.


Deep Fusion
Deep Fusion aktiveres ved overgangslys og i svakt lys. Funksjonen analyserer flere eksponeringer piksel for piksel for å fange hvert minste mønster og hver minste struktur og detalj.


Kameraet med ultravidvinkel
Kameraet med ultravidvinkel gir bredt synsfelt selv når du er helt nær det du tar bilder av. Så du kan få med deg mer av motivet uten å måtte gå bakover.
Minner


Ditt kamera, din stil
Fotostiler er intelligent og kan forsterke eller dempe farger mens hudtonene holdes naturlig. Gi bildene dine en personlig stil med Fotostiler. I motsetning til filtre gjør Fotostiler de riktige justeringene på de riktige stedene, uten at det påvirker nyansene i huden. Velg Mettet for å gjøre bildene lysere og gi dem flotte farger. Rik kontrast for mørkere skygger og dypere farger. Varm eller Kald for å fremheve gylne eller blå undertoner.


Klar, ferdig, stil!
Et frontkamera som også kan ta hovedrollen
TrueDepth-kameraet har de samme favorittfunksjonene som kameraene på baksiden. A15 Bionic og TrueDepth-kameraet gir også kraft til Face ID - den sikreste ansiktsgjenkjenningen i en smarttelefon.


Superklar
OLED-skjermen er 28 prosent mer lyssterk, opptil 800 nit, slik at det er enklere å bruke den i kraftig sollys. Og den har fortsatt opptil 1200 nit for HDR-innhold. Det hvite er hvitere, det svarte er helt svart, og alle andre nyanser skinner. Og likevel bruker skjermen mindre strøm enn noen gang.
Superfargerik


Superskarp
Super Retina XDR-skjermen har ekstremt høy pikseltetthet, slik at bilder, video, tekst og alt annet blir superskarpt. Og området med TrueDepth-kameraet har blitt mindre, slik at du får enda mer skjermplass.


Ingen kan utnytte 5G som iPhone
5G får stadig større utbredelse. Alt fra strømming til nedlasting går mye raskere. 5G er til og med så rask at du kan spille med flere spillere samtidig, dele AR-videoer og mye mer. Med Smart data-modus reduserer iPhone automatisk hastigheten når du ikke trenger så mye fart, slik at du sparer strøm.

Teknisk info

Produktinformasjon

Annet
  • Face ID
  • Sprutsikker
  • Trådløs lading
Garanti 2 År
Minne/ RAM 256 GB
Tilstand Brukt
Vekt (kg) 0-1.5Kg
Hovedkamera (bak) piksler 12 MP
Frontkamera piksler 12 MP
Mobilnettverk/ WAN 5G
Årsmodell 2021
Skjermstørrelse 5,4"


Tilbehør