77357

iPhone 11 64GB Black

A13 Bionic, Liquid Retina HD, Face ID

Varenr: 217105
4 295,-
3 på lager
BeskrivelseTeknisk infoTilbehør
Beskrivelse

 


iPhone 11

Helt nytt dobbeltkamerasystem med ultravidvinkel. Nattmodus og imponerende videokvalitet. Motstår vann og støv. Batteri som varer hele dagen. I seks fine farger. Opplev iPhone 11.


Helt riktig mengde. Av alt.

Film i 4K, ta vakre portretter og vidstrakte landskap med det helt nye dobbeltkamerasystemet. Ta dine beste bilder i mørket med nattmodusen. Opplev virkelighetstro farger i bilder, videoer og spill på den 6,1 tommer store Liquid Retina-skjermen. Dra nytte av enestående ytelse med A13 Bionic for spill, forsterket virkelig (AR) og fotografering. Gjør mer og lad mindre med et batteri som varer hele dagen. Og vannbestandighet på opptil 2 meter i 30 minutter føles jo trygt.

Det ble akkurat veldig mye vanskeligere å ta et dårlig bilde.

Et helt nytt system med doble kameraer. Utvid utsikten fra vidvinkel til ultravidvinkel. Det redesignede grensesnittet bruker det nye kameraet med ultravidvinkel for å vise hva som skjer utenfor bildet – og lar deg ta det inn i bildet. Film og redigere videoer like enkelt som du redigerer bilder. Dette er verdens mest mest populære kamera – nå med helt nye perspektiver.

 

Teknisk info

Produktinformasjon

Annet Face ID
Chassistype Mobile Phone
Garanti 2 År
Vekt (kg) 0-1.5Kg
Mobilnettverk/ WAN
  • WiFi + Cellular
  • 4G
Hovedkamera (bak) piksler
  • 12 MP Wide
  • 12 MP Ultra Wide
Årsmodell 2019 - 2020
Skjermstørrelse 6.1"


Tilbehør