111546

Dell Latitude 7390 13.3"

i5, 16GB RAM, 512GB SSD, Touch

Varenr: 168123
6 995,-
1 på lager
BeskrivelseTeknisk infoTilbehør
Beskrivelse

Imponerende kraft i en lekker design
13" bærbar PC for virksomheter som er laget for forretningsfolk som ønsker høy ytelse mens de er på farten. Med Intel 7. og 8. generasjons Core® i prosessorer.


Kontor hvor som helst.
Latitudes overlegne sikkerhet, allsidighet og tilbehør hjelper deg med å utføre jobben din slik at du kan opprettholde produktiviteten uansett hvor du jobber.


Optimal på alle måter
En oppsiktsvekkende skjerm: Den lekre 13" skjermen med full HD og antirefleks har en smal kant som er smart utviklet for å passe til en 12" ramme, som gjør at den er lett å ta med seg og gir deg en helt unik skjerm.


Konstruksjon av svært høy kvalitet
Latitude 7390 kombinerer førsteklasses design med en holdbarhet som er best i klassen, og er bygget med avanserte materialer som magnesiumlegering.


Bygget for å vare
En bærbar PC kan vare like lenge som en lang arbeidsdag, med XX timers batterilevetid, eller mer enn XX timer med Dell Power Companion. Samt et nytt panel for lavt strømforbruk for å forlenge batterilevetiden enda mer, samtidig som den også reduserer varme.


Avansert teknologi
Opplev raskere datahastighet med en PCIe SSD og høyere overføringshastigheter med Thunderbolt™ 3-tilkobling.


Premiumbeskyttelse
Tilpass sikkerheten basert på behovene dine. Velg blant Dells brede utvalg av maskinvare- og sikkerhetsfunksjoner, inkludert Dell ControlVault™ 2.0 sikker prosessor, kontaktsmartkortleser og kontaktfritt smartkortleser, fingeravtrykksleser eller infrarødt kamera. Dataene dine er sikre, uansett hvor arbeidet fører deg.


Trygg
Bare Dell tilbyr bransjeledende kryptering, godkjenning med blant annet valgfri berøringsskjerm med fingeravtrykksleser samt avansert og bruksklar beskyttelse mot skadelig programvare fra én kilde. Med Dell Data Protection | Protected Workspace er dataene i tillegg beskyttet på alle sluttpunkter, inkludert eksterne medier, harddisker med egenkryptering og offentlig nettskylagring.


Administrerbar
Verdens mest administrerbare bærbare PC er utviklet for å tillate fleksible og automatiserte BIOS- og systemkonfigureringer ved hjelp av kostnadsfrie Dell Client Command Suite-verktøy. Vi gjør det enkelt å implementere, overvåke og oppdatere Latitude-maskinene.


Pålitelig
Med et solid og holdbart kabinett som har gjennomgått omfattende MIL-STD 810G-testing for å overholde militære krav, slik at systemet tåler bruk i den virkelige verden.

Teknisk info

Produktinformasjon

Bluetooth Ja
Chassistype Laptop
Garanti 2 År
Harddisk teknologi SSD
HDMI 1 port
Hodetelefonkontakt 3.5 mm Ja
Microphone 3.5 mm Ja
Prosessor hastighet 1.70GHz
Prosessor type Core i5-8350U
Tilstand Brukt
USB-C / Thunderbolt 1 port
Ethernet/LAN 10/100/1000
Operativsystem Windows 11 Professional
Prosessor familie Intel i5
USB 3.0 2 porter
Vekt (kg) 1.5-1.9kg
Webkamera oppløsning 720p (1280×720)
Harddisk lagringskapasitet 400GB-599GB
Skjermoppløsning 1920 x 1080
Minne/ RAM 16 GB
WiFi 802.11ac
Annet Touch
Årsmodell 2018
Skjermstørrelse 13.3"


Tilbehør