121630

Dell Latitude 5410 14" UHD

i7, 16GB RAM, 512GB SSD

Varenr: 171344
10 295,-
1 på lager
BeskrivelseTeknisk infoTilbehør
Beskrivelse

Skalerbarhet som blir smartere
Arbeid raskere, uansett hvor du er, med verdens minste 14" grunnleggende bærbare PC for virksomheter. Våre mest skalerbare bærbare PC-er er nå de mest intelligente med innebygd AI for Dell Optimizer.


Kjenner PC-en deg?
Dell Optimizer er den første AI-plattformen i sitt slag som lærer hvordan du arbeider, og tilpasser seg kontinuerlig stilen din for å skape en smartere, mer personlig og produktiv opplevelse.


ExpressResponse
Start de mest brukte appene raskere. Vi bruker innebygd AI- og Intel® Adaptix™-teknologi for å justere ytelsesnivåene der du trenger dem mest.


ExpressCharge
AI forbedrer batteriytelsen ved å tilpasse seg til det vanlige strømforbruket ditt og lademønstrene dine. Alltid på farten? Du får ExpressCharge-økning som gir 35 % lading på cirka 20 minutter. Har du bedre tid? ExpressCharge får deg automatisk opp til 80 % i løpet av én time. Og hvis du ikke kan lade systemet med det samme, justeres innstillingene for å bevare ressursene, for eksempel ved at skjermen dimmes eller Bluetooth slås av når den ikke er i bruk.


Intelligent lyd
Intelligent lyd fra Dell Optimizer justerer automatisk systemet ved å justere bakgrunnsstøy, administrere talevolum og forbedre den generelle lydopplevelsen slik at du kan høre og bli hørt bedre uansett hvor du arbeider.
Produktbilde


En produktiv, skalerbar kraftpakke
Kraft hele dagen: Få eksepsjonell batteritid med denne grunnleggende kraftpakken med prosessorer i H-klassen. Valgfritt Super Low Power-panel gir mer strømsparing uten at det går på bekostning av oppløsning, farge eller lysstyrke.


Stol på tilkoblingen
Intel® Wi-Fi 6 (Gig+) gir nesten tre ganger raskere hastigheter og neste generasjons sikkerhet til PC-er og trådløse nettverk. Når du er på farten uten Wi-Fi, kan du holde kontakten med opptil 450 Mbps LTE mobil bredbåndshastighet. Reis enkelt med ny eSIM-teknologi som kan kobles til flere globale transportører uten å bytte SIM-kort.


Porter for alle formål
Koble raskt til eksterne enheter med et stort utvalg av tilgjengelige porter, inkludert USB Type-C™, Thunderbolt™ 3 (ekstrautstyr)* og eldre porter som HDMI og RJ45.


Optimale visninger
Skjermen er utstyrt med funksjoner som er designet for å holde deg fokusert på arbeidet ditt, som den firesidede rammen, skjerm med antirefleks og kamera med personvernlukker.

Teknisk info

Produktinformasjon

Bluetooth Ja
Chassistype Laptop
Garanti 2 År
Harddisk teknologi SSD
HDMI 1 port
Hodetelefonkontakt 3.5 mm Ja
Microphone 3.5 mm Ja
Prosessor hastighet 1.80GHz
Prosessor type Core i7-10610U
Tilstand Brukt
USB-C / Thunderbolt 1 port
Ethernet/LAN 10/100/1000
Operativsystem Windows 11 Professional
Vekt (kg) 1.5-1.9kg
Webkamera oppløsning 720p (1280×720)
Prosessor familie Intel i7
USB 3.0 3 porter
Harddisk lagringskapasitet 400GB-599GB
Skjermoppløsning 1920 x 1080
Annet SD Minnekortleser
Minne/ RAM 16 GB
WiFi 802.11ac
Årsmodell 2020
Skjermstørrelse 14"


Tilbehør