131214

Dell Precision 7730 17.3"

i7, 64GB, 512GB SSD, Quadro P4200

Varenr: 173869
6 796,-
8 495,-Ordinær pris
1 på lager
BeskrivelseTeknisk infoTilbehør
Beskrivelse

Overlegen kraft. Smal design.

Verdens kraftigste 17" mobile arbeidsstasjon*. Ny utforming som er tynnere, lettere og klar for VR. Med de nyeste 8. generasjons Intel® Core™- og Xeon®-prosessorene med seks kjerner.

Opplev ubegrenset innovasjon med de nye, førsteklasses mobile Precision-arbeidsstasjonene som er tynnere og lettere. Den mobile Precision-serien er bygd med de nyeste 8. generasjons Intel® Core™- og Xeon®-prosessorene med seks kjerner, lynraskt minne og profesjonell grafikk, og den er laget med grensesprengende kraft.

Uanstrengt arbeid: Den nye 17" Precision 7730 er utformet med førsteklasses materialer og er 15 % mindre enn tidligere generasjoner. Og ved å implementere mindre og lettere strømadaptere har vi også gjort den 15 % lettere for en arbeidsdag som er mer mobil enn noensinne.

En del av en komplett arbeidsstasjon: Med dokking med én kabel og Thunderbolt™ 3-tilkobling er det raskt og enkelt å overføre store filer og dermed holdes produktiviteten oppe.

Sett aldri ned farten: Få kraftig ytelse fra de mest krevende profesjonelle applikasjoner med de nyeste 8. generasjons Intel® Core™- og Xeon®-prosessorene med seks kjerner, inkludert vår første Intel® Core™ i9 i en mobil arbeidsstasjon.

Kraftig grafikk:
 Håndter enkelt komplekse, dataintensive arbeidsflyter med neste generasjons AMD Radeon Pro™ og NVIDIA Quadro® profesjonell grafikk.

Uventet hastighet: Jobb med de raskeste minnehastighetene på markedet for en mobil arbeidsstasjon, takket være det valgfrie SuperSpeed-minnet på opp til 3200 MHz.

Enkel lagring, tilgang og overføring: Jobb med grafikkapplikasjoner eller datakrevende applikasjoner uten avbrudd, takket være den største tilgjengelige lagringskapasiteten for en mobil arbeidsstasjon. Med (4x) PCle NVMe eller (3x) og (1x) 2,5" harddisker (opp til 8 TB).

Langvarig produktivitet:
 Lader raskere med 97 wattimers batterikapasitet, slik at du kommer raskt i gang og opprettholder produktiviteten i arbeidet uansett hvor du trenger å være.

Revolusjonerende temperaturkontroll: 
Et innovativt kjølesystem med to vifter, utviklet for å forbedre luftsirkulasjonen og holde systemet avkjølt under tunge workloader.

Starter opp raskere enn noen gang: Start de mest brukte filene og programmene på et blunk med valgfri Intel® Optane™-minne. Tilpasset brukernes behov, laster på forhånd og akselererer ofte brukte programmer og filer, noe som gir bedre responstid uten at det påvirker lagringskapasiteten. Vanlige oppgaver går opp til dobbelt så fort med Intel® Optane™ -minne.

Optimert ytelse: Dell Precision Optimizer er kostnadsfri med Precision-arbeidsstasjonen og gir raskere applikasjonsoptimering med et enkelt klikk, sammenlignet med HP Advisor. Den optimerer også arbeidsstasjonen automatisk til å kjøre populære ISV-applikasjoner ved høyest mulig hastighet, har automatiserte systemoppdateringer og analyserer for å takle ressursflaskehalser.

Premium tilpasset ytelse: Oppgrader til den nye Dell Precision Optimizer med premium versjon, verdens første AI-baserte programvare for ytelsesoptimering for arbeidsstasjoner. Dette programmet lærer atferden til alle brukerspesifiserte applikasjoner, identifiserer optimeringsmuligheter ved hjelp av maskinlæring og anvender ytelsesforbedringer.

Sylskarp skjerm

Se prosjektene dine med fullstendig klarhet med alternativer opptil ultra-HD med Dell PremierColor og støtte for HDR- og 8K-oppløsning via én kabel med DisplayPort 1.4 i tillegg til to Thunderbolt 3.

 

Teknisk info

Produktinformasjon

Bluetooth Ja
Chassistype Laptop
DisplayPort / Mini DP 1 port
Garanti 2 År
Harddisk teknologi SSD
HDMI 1 port
Hodetelefonkontakt 3.5 mm Ja
Microphone 3.5 mm Ja
Prosessor hastighet 2.60GHz
Prosessor type Core i7-8850H
Tilstand Brukt
Ethernet/LAN 10/100/1000
Operativsystem Windows 11 Professional
USB-C / Thunderbolt 2 porter
Webkamera oppløsning 720p (1280×720)
Prosessor familie Intel i7
USB 3.0 3 porter
WiFi
  • 802.11b
  • 802.11ac
Vekt (kg) 2.5-5Kg
Harddisk lagringskapasitet 400GB-599GB
Skjermoppløsning 1920 x 1080
Minne/ RAM 64 GB
Årsmodell 2019
Skjermstørrelse 17.3"


Tilbehør