121540 121540 121540

Lenovo Legion T5 Gaming 26IOB6

i7, 16GB RAM, 1TB SSD, GTX3060Ti 8GB

Product nr: 171300
12 490,-
1 in stock
DescriptionTechnical infoAccessories
Description

Intel Core i9-7920X
Noe for enhver entusiast! Den nye prosessorserien Intel® Core™ X er utformet for å kunne skaleres etter dine behov for ytelse ved å gi deg valget mellom 4 til 18 kjerner for ekstrem ytelse, de nyeste teknologiske fremskrittene og takhøyde for fremtiden. Denne plattformen leveres klar for installasjon av Intel® Optane™-minne og Intel® Optane™ SSD for en fantastisk systemrespons. Støtte for immersive 4K-bilder, firekanals DDR4 2666-minne og Thunderbolt™ 3 som leverer en toveis port på 40 Gb/s for nesten alle slags eksterne enheter du ønsker koble til og opptil 8 SATA-porter for en RAID-lagringsmatrise gjør dette til den ultimate skrivebordsplattformen.


NVIDIA Turing
Den revolusjonerende NVIDIA Turing-arkitekturen kombinert med sin nye GeForce RTX grafikkplattform samler ray tracing i sanntid, kunstig intelligens og programmerbar skyggelegging for å gi deg en helt ny spillopplevelse. Ray tracinger leverer teknologien som gjengir ekte refleksjoner, skygger og belysning, og gir et nivå av realisme som går langt utover det som er mulig med tradisjonell gjengivelse. Turing GPUer kan kjøre kraftige AI-algoritmer i sanntid og lage klare, skarpe, realistiske bilder og spesialeffekter som aldri har vært mulig før. Programmerbar skyggelegging har definert moderne grafikk. De nye avanserte skyggeteknikkene på Turings GPU-er er kraftigere, fleksible og effektive enn noen gang før.


Få superkrefter 
Den nye RTX SUPER-serien har enda flere kjerner og høyere klokkefrekvens, noe som gir deg ytelse opptil 25% raskere enn den originale RTX 20-serien og opptil seks ganger raskere enn 10-serie GPU-er. Det er på tide å samle seg og få SUPER krefter.


8GB GDDR6 
Sammen med GDDR6 får du ytelse som lar deg spille spill med de høyeste innstillingene og utrolig høye bildefrekvenser. Slik at du får en fordel mot fiendene dine og kan glede deg over favorittspillene dine i høy oppløsning.


Ansel Free Camera
Ansel er en revolusjonerende måte på å fange bilder i spillet og så titte på dem i en 360-graders vinkel. Komponer dine bilder fra hvilken posisjon som helst, juster dem med post-prosessfilter, ta HDR-bilder i hifi-format og del dem i 360 grader med hjelp av din mobiltelefon, datamaskin eller VR headset.


GeForce Experience
Spill inn og del videoer, skjermbilder og livestreams med kompiser. Hold dine driverrutiner oppdatert og optimer dine spillinnstillinger. Med GeForce Experience kan du gjøre alt, hvilket gjør den til et viktig komplement til ditt GeForce-grafikkort.


NVIDIA ShadowPlay 
ShadowPlay er den enkleste måten å spille inn og dele spillvideoer i høy kvalitet, skjermbilder og livestreams med dine kompiser. Klarte du nettopp et spinnvilt triks? ShadowPlay med DVR-repisemodus, Instant Replay - har tatt det opp. Trykk på hurtigknappen på tastaturet og lagre de seneste 30 sekundene med spill på harddisken eller del dem på YouTube eller Facebook. Det fungerer som innspilling for spill så lenge du vil - opp til 4K ved 60 bilder per sekund.


Perfekt bilde med NVIDIA G-Sync 
NVIDIA G-Sync er en banebrytende skjermteknologi som gir den raskeste og jevneste spillopplevelsen idag. Det får ut på å synkronisere oppdateringsfrekvensen mellom CPU og GPU og motvirker hakkete bevegelser.


4K og VR
Opplev den ultimate spillopplevelsen i 4K med GeForce RTX og se hver eneste lille detalj i de største spillene på markedet. Grafikkortet tar GeForce RTX VR til et nytt nivå av realisme, takket være avansert VR-rendering, ray tracing i sanntid og AI.

Technical info

Product information

Condition Brukt
CPU Speed 3.70GHz
CPU type AMD Ryzen 9 5900X
DisplayPort / Mini DP 1 port
Formfactor Tower
Harddrive technology SSD
HDMI 1 port
Headphone 3.5 mm Ja
Microphone 3.5 mm Ja
Operativsystem Microsoft Windows11 PRO, 64bit
USB-C / Thunderbolt 1 port
Warranty 2 År
Ethernet/LAN 10/100/1000
Memory/ RAM 16 GB
Weight (kg) 10Kg +
Harddrive storage 1.3TB-2TB
USB 3.0 8 porter
Processor family AMD Ryzen
Year 2020


Accessories