122529

Lenovo ThinkBook 14

i7, 16GB RAM, 512GB SSD

Varenr: 171708
6 995,-
4 på lager
BeskrivelseTeknisk infoTilbehør
Beskrivelse

Slank og lett
PC-en veier kun 1,5 kg og er mindre enn 1,8 cm tykk. Dermed vil ThinkBook 14 fint få plass i reisevesken eller håndbagasjen.


10. generasjons ytelse
Laptopen er utstyrt med en 10. generasjons quad-core Intel Core i7-prosessor i Comet Lake-serien som gir den eksepsjonell effektivitet ved lettere belastning. Samtidig kan den øke klokkefrekvensen til 4,2 Ghz i turbomodus og kjøre to tråder per kjerne for forsinkelsesfri ytelse til krevende multitaskingoppgaver. Prosessoren støttes av 16 GB raskt DDR4 RAM og integrert Intel UHD Graphics.


Skjerm
Det 14" store IPS-panelet er et godt kompromiss mellom skjermplass og bærbarhet. Panelet byr på Full HD 1080-oppløsning som lar deg nyte skarpe detaljer i både video og bilder. IPS-panel gir høyere kontrast, klarere farger og bredere innsynsvinkler. Skjermen kan legges flatt i en 180 graders vinkel, noe som er gunstig hvis du skal presentere innhold til flere personer samtidig.


Videokonferanser
ThinkBook benytter Dolby Audio lydforbedrende teknologi til å optimere lyden til videokonferanser og multimedieavspilling. Takket være ThinkShutter webkamera-dekselet kan du føle deg trygg på at personvernet ditt ivaretas når du håndtere sensitive opplysninger. Med hurtigtastene i Skype for Business kan du besvare anrop og avslutte samtaler med et enkelt trykk på tastaturet (Skype for Business-konto kreves, programvaren er ikke installert).


Tastatur
Det ikoniske Lenovo AccuType-tastaturet har hvit bakbelysning og taster med en ergonomisk buet utforming designet for å gjøre tastaturet så presist og behagelig som mulig. Tastaturet er også designet for å kunne motstå søl, i tilfelle det skulle skje et uhell på arbeidsplassen.


Smart Power-On fingeravtrykksleser
Fingeravtrykksleseren lar deg skru på PC-en og logge på systemet ved hjelp av en enkel fingerberøring.


Batteri
Batteriet gir deg en brukstid opptil ni timer før det må lades, noe som betyr at du trygt kan legge igjen laderen hjemme.


Skjult USB-port
Når du ikke ønsker at USB-donglen til din trådløse mus skal stikke ut fra kabinettet til din bærbare PC, kan du plugge den i den skjulte USB-porten og gjemme den bak dekselet for et renere utseende. NB: kun bestemte USB-dongler vil få plass bak dekselet.


SSD-lagring
Denne ThinkPad-modellen har en lynrask 512 GB-disk som lar deg starte opp eller laste inn programmer i løpet av sekunder.


HDMI
Via HDMI-utgangen kan du koble til en HD TV eller projektor for å vise frem bilder og videoer i Full HD 1080p-oppløsning på en stor skjerm.

Teknisk info

Produktinformasjon

Annet
  • Facetime HD Webcam
  • SD Minnekortleser
Bluetooth Ja
Chassistype Laptop
Garanti 2 År
Harddisk teknologi SSD
HDMI 1 port
Hodetelefonkontakt 3.5 mm Ja
Microphone 3.5 mm Ja
Operativsystem Microsoft Windows 11 PRO, 64bit
Prosessor hastighet 1.80GHz
Prosessor type Core i7-10510U
Tilstand Brukt
Ethernet/LAN 10/100/1000
USB 3.0 2 porter
USB-C / Thunderbolt 2 porter
Vekt (kg) 1.5-1.9kg
Webkamera oppløsning 720p (1280×720)
Prosessor familie Intel i7
Harddisk lagringskapasitet 400GB-599GB
Skjermoppløsning 1920 x 1080
Minne/ RAM 16 GB
WiFi 802.11ac
Årsmodell 2019
Skjermstørrelse 14"


Tilbehør