124841

Lenovo V530S SFF

i5, 8GB Minne, 256GB SSD

Varenr: 172399
3 090,-
1 på lager
BeskrivelseTeknisk infoTilbehør
Beskrivelse

Liten størrelse, stor kraft
V530s SFF er betydelig mindre enn en vanlig tårn-PC, men har samme lagringskapasitet som V520-tårnet. Du får et plassbesparende system som frigjør verdifull plass på skrivebordet.


Også de små tingene teller
De forovervendte USB-portene (6 x USB 3.0) på V530s gjør det raskt og enkelt å koble til andre enheter for lading eller dataoverføring. Med ytterligere en seriell port (tilleggsutstyr) kan du også konfigurere PC-en.


Lenovo Companion følger med
V530s SFF inkluderer Lenovo Companion-appen, som inneholder alt du trenger for å maksimere systemytelsen. Appen sørger for at PC-en til enhver tid er oppdatert, og samler viktig systeminformasjon som serienummer, brukerveiledninger og garantiopplysninger på ett praktisk sted. Lenovo Companion gir også tilgang til kunnskaper og råd fra Lenovo-eksperter via veiledninger, artikler og tekniske nyhetsoppdateringer.


Vær miljøvennlig
V530s er laget for energieffektivitet. Strømforbruket går ned takket være Energy Star 6.1- og GREENGUARD-sertifisering. Det betyr penger spart for bedriften.


Trekkraft så det holder
De responsive og effektive 8. generasjons Intel Core-prosessorene gjør det enkelt å veksle mellom apper på V530s – samtidig som du får nye muligheter for produktivitet og kreativitet.


Alt går fortere
V530s fås med den nyeste SSD-teknologien, PCIe SSD. Sammenlignet med vanlige harddisker og SSD-er gir PCIe bedre ytelse og får opp farten både på oppstart, apper og filoverføring.


Null ventetid
V530s er Intel Optane-klar, noe som betyr at du får enda mer ut av den stasjonære løsningen, uten å måtte ofre lagringsplass. Med denne teknologien kan du installere eller starte apper uten forsinkelse, finne og åpne filer på et blunk og veksle smidig mellom programmer. Alt uten at det går på bekostning av lagringskapasiteten til V530s.


Hold datatyver ute
Med smart USB-beskyttelse forhindrer du at sensitive data blir lekket, og at skadevare får innpass i systemet eller nettverket via USB-portene. Du kan også begrense porttilgangen på V530s, samtidig som det fortsatt er mulig å bruke tastatur og mus.


Innebygd trygghet
Alle V530s SFF-maskinene leveres med Trusted Platform Module (TPM) innebygd. Denne internasjonale standarden for å sikre maskinvare gir deg ekstra trygghet hvis PC-en skulle falle i gale hender eller noen prøver å tukle med den.

Teknisk info

Produktinformasjon

Chassistype Small Form Factor (SFF)
DisplayPort / Mini DP 1 port
Garanti 2 År
Harddisk teknologi SSD
HDMI 1 port
Hodetelefonkontakt 3.5 mm Ja
Microphone 3.5 mm Ja
Prosessor hastighet 2.80GHz
Prosessor type Core i5-8400
Tilstand Brukt
VGA skjermtilkobling 1 port
Ethernet/LAN 10/100/1000
Operativsystem Windows 11 Professional
Prosessor familie Intel i5
USB 2.0 2 porter
Harddisk lagringskapasitet 200GB-299GB
Minne/ RAM 8 GB
Vekt (kg) 5-10Kg
USB 3.0 6 porter
Årsmodell 2019 - 2020


Tilbehør