131837

Lenovo Thinkcentre M920q Tiny

i9, 16GB RAM, 256GB SSD, WiFi

Varenr: 174027
7 290,-
1 på lager
BeskrivelseTeknisk infoTilbehør
Beskrivelse

Rask tilkobling
ThinkCentre M920 Tiny har rikelig med porter. Den har blant annet USB 3.1 gen. 2-teknologi, som gir raskere lading og dataoverføring, selv når PC-en er slått av eller satt i hvilemodus. Portene er plassert lett tilgjengelig slik at du kjapt kan koble til en ekstra harddisk eller skjerm.

Passer overalt
I bokhyllen, bak skjermen, under skrivebordet - ThinkCentre M920 Tiny passer inn alle steder. Den er dessuten grundig testet i henhold til MIL-SPEC-standarder for bruk i så å si alle omgivelser - fra arktiske strøk til ørkener og alle steder derimellom.

Lett å bruke, konfigurere og oppgradere
Hvis PC-en er et stykke unna, kan du slå den på eksternt med en enkel hurtigtast, Alt+P. ThinkCentre M920 Tiny har dessuten flere utvidelsesspor, slik at du kan konfigurere den etter behov. Hvis du må bytte ut komponenter, er det bare å skyve av sidepanelet, uten at du trenger verktøy.

Tenk miljø, spar penger
ThinkCentre M920 Tiny er ekstremt energieffektiv og har oppnådd Energy Star 7.0- og EPEAT Gold-sertifisering. Det gir kostnadsbesparelser i det lange løp. Den er dessuten svært stillegående og er belønnet med verdens første Ultra Low Noise-sertifikat fra TÜV Rheinland.

Én ting mindre å tenke på
ThinkCentre M920 Tiny er utstyrt med smart USB-beskyttelse. Den lar deg velge hvilke USB-enheter som skal ha tilgang til PC-en, og hindrer at skadelig programvare kommer inn i systemet eller nettverket via USB-porter. TPM (Trusted Platform Module) gir maskinvarebasert sikkerhet, inkludert generering og lagring av kryptografiske nøkler, og med Kensington-låsporten kan du sikre M920 Tiny fysisk.

Enklere samarbeid
Denne bærbare PC-en inkluderer Intel Unite, en bedriftsklar romløsning med bedre møtefunksjoner. Den gir rask, enkel og sikker trådløs innholdsdeling på en åpen og tilpassbar møteromsplattform. Koble til fra hvor som helst på nettverket med 256-biters SSL-kryptering, integrer enkelt med programtillegg for videokonferanser, og administrer det hele med vPro -teknologi.

Teknisk info

Produktinformasjon

Bluetooth Ja
Chassistype DM
DisplayPort / Mini DP 1 port
Garanti 2 År
HDMI 1 port
Hodetelefonkontakt 3.5 mm Ja
Microphone 3.5 mm Ja
Prosessor hastighet 2.10GHz
Prosessor type Core i9-9900T
Tilstand Brukt
USB-C / Thunderbolt 1 port
WiFi Ja
Ethernet/LAN 10/100/1000
Operativsystem Windows 11 Professional
Vekt (kg) 1.5-1.9kg
Harddisk lagringskapasitet 200GB-299GB
Prosessor familie Intel i9
USB 3.0 5 porter
Minne/ RAM 16 GB
Årsmodell 2018


Tilbehør