77258 77258

Lenovo Thinkpad USB-C dock Gen2

Varenr: 217006
995,-
9 på lager
BeskrivelseTeknisk info
Beskrivelse

Lenovo ThinkPad USB-C Dock Gen2 (modellnummer 40AS) er en dokkingstasjon laget for ThinkPad-serien av bærbare datamaskiner og andre enheter som støtter USB-C-tilkobling.

Tilkoblingsmuligheter: Dokken tilbyr et bredt utvalg av tilkoblingsporter, inkludert USB-C, USB-A, HDMI, DisplayPort, VGA, Ethernet og lydporter. Dette gjør det mulig å koble til eksterne skjermer, tastatur, mus, nettverk og andre enheter med en enkelt kabel.

Ladefunksjon: Dokken kan levere strøm til den tilkoblede bærbare datamaskinen via USB-C-tilkoblingen, noe som eliminerer behovet for ekstra strømadaptere.

Dual Display Support: Den støtter tilkobling av to eksterne skjermer samtidig, noe som gir økt produktivitet og utvidet skrivebordsområde.

Kompatibilitet: Den er designet spesielt for Lenovo ThinkPad-serien av bærbare datamaskiner, men kan også fungere med andre enheter som støtter USB-C-tilkobling og DisplayPort Alt Mode.

Driver og Firmware Support: Lenovo tilbyr drivere og firmwareoppdateringer for å sikre kompatibilitet og optimal ytelse med forskjellige operativsystemer og enheter.

Solid og kompakt design: Dokken har et solid og kompakt design som gjør den enkel å plassere på skrivebordet uten å oppta for mye plass.

Generelt sett er Lenovo ThinkPad USB-C Dock Gen2 en pålitelig og allsidig dokkingstasjon som er ideell for brukere som trenger enkel tilkobling av eksterne enheter og utvidet skrivebordsområde for økt produktivitet.

Teknisk info

Produktinformasjon

Garanti 2 År
HDMI 1 port
Hodetelefonkontakt 3.5 mm Ja
Microphone 3.5 mm Ja
DisplayPort / Mini DP 2 porter
Ethernet/LAN 10/100/1000
USB-C / Thunderbolt 2 porter
USB 3.0 5 porter