Lenovo X1 Yoga G3  14" i5, 8GB, 256GB SSD, Touch

Lenovo X1 Yoga G3 14"

i5, 8GB, 256GB SSD, Touch

Varenr: 217951
5 895,-
2 på lager
BeskrivelseTeknisk info
Beskrivelse

Lenovo Thinkpad X1 Yoga G3 Grå følger med Pen

 

Fleksibiliteten til Yoga med X1s forretningssinn

Med sitt 360-graders hengsel beveger ThinkPad X1 seg sammen med deg. Den fenomenale HDR-skjermen (ekstrautstyr) viser 100% av fargespekteret slik at bildene blir levende og ekte. Den medfølgende ThinkPad Pen Pro gir deg utløp for kreativiteten din. FIDO-autentiseringen øker sikkerheten slik at du kan holde fokus på det du har foran deg.

En IT-administrators drøm

X1 Yoga omfatter robuste sikkerhetsfunksjoner som ThinkShutter som dekker det foroverrettede HD-webkameraet, og chipmatchende fingeravtrykksleser med svindelbeskyttelsesteknologi som beskytter bedriftens data og gir en sikrere måte å autentisere innloggingsopplysninger. Og med Cortana Premium og 360 graders ekstern feltkommunikasjon, kan systemet enkelt aktiveres med talekommandoer. I tillegg er X1 Yoga forbundet globalt med det globale LTE-A-alternativet, enten du har Wi-Fi eller ikke. Dessuten går denne enheten an å få som Microsoft AutoPilot-klar og dermed med forhåndsinnstallert programvare for bedrifter. Hva mer kan en IT-administrator ønske seg?

 

Få litt ekstra kraft

Den nye åttende generasjons Intel® Quad Core™-prosessor gir 35% høyere ytelse sammenlignet med den tidligere generasjonen. Minnet er også raskere. Vi hadde LPDDR3-minne selv i tidligere generasjoner, men klokkefrekvensen var det lavere 1 866 Mhz og derfor var minnet langsommere. Legger du dessuten til et tilvalg globalt LTE-A-kort kan du la ThinkPad X1 Yoga være oppkoblet med eller uten Wi-Fi. Velger du dessuten et IR-kamera, omfatter det Glance-teknologi som utfører ansikts-, øye- og blikksporing, noe som leder til mer intuitiv og produktiv datamaskinbruk ved at markøren fokuseres automatisk og vinduer endres bare ved at du beveger øynene.

 

Blend både deg selv og andre

Den nye utformingen av X1 Yoga imponerer garantert. Alternativet med det svarte og myke lokket og det elegante sølvet har fargekodede hengsler. Skjermene på 14 tommer er større og finere enn noensinne

Velg den lette FHD-berøringsskjermen. Eller kjør på det dramatiske alternativet med Dolby Vision™ HDR-teknolofi (Hifh Dynamic Rane), WQHD-panel, 500 nit lysstyrke og 100% fargespekter. De bærbare X1-datamaskinene er de første til å inneholde Dolby Vision og gir økt lysstyrke, høyere kontrast, utrolig skarpe farger og forfinede detaljer. Hva du enn velger får du en superlyssterk skjerm med en tynn ramme. Og det beste av alt? Den påvirker batteritiden minimalt!

 

Fra 0 til 80 på en time

X1 Yoga har en batteritid på opptil 15 timer. Og hvis batteriet begynner å avta, krever hurtiglading en nettadapter på 65 W. Så mens du spiser lunsj eller venter på neste fly i en time, kan du enkelt lade batteriet for mer enn tolv timer. Hva mer kan en reisende ønske seg?
Forbered deg på å bli forbløffet
X1 Yoga har Intel® Thunderbolt™ 3 – en teknologi som gir deg lynraske dataoverføringer fra Thunderbolt til USB-C, opptil 40 Gbit/s. Tilkoble en kabel fra USB-C porten til en Thunderbolt 3-klar enhet og få fire ganger så mye databåndbredde og dobbelt så mye videobåndbredde som med andre typer porter, i tillegg til strømforsyning. Du får altså både Thunderbolt, USB-C og DisplayPort.

 

Konstruert for tøffe tak. 

Akkurat som alle ThinkPads testes X1 Yoga i henhold til tolv militære spesifikasjoner og mot flere enn 200 kvalitetskontroller for å garantere at de fungerer under ekstreme forhold.. Du kan stole på at denne bærbare PCen kan håndtere hva den og du enn utsettes for – arktisk kulde eller ørkenstormer, nullgravitasjon, søl eller fall.

Teknisk info

Produktinformasjon

Blåtann Ja
Chassistype
  • Laptop
  • Tablet
Garanti 2 År
Harddisk teknologi SSD
HDMI skjermtilkobling 1 port
Hodetelefonkontakt 3.5 mm Ja
Mikrofoninngang 3.5 mm Ja
Prosessor hastighet 1.70GHz
Prosessor type Core i5-8350U
Tilstand Brukt
Vekt (kg) 0-1.5Kg
Nettverksport / Ethernet 10/100/1000
Operativsystem Windows 10 Professional
Prosessor familie Intel i5
USB 3.0 2 porter
USB-C / Thunderbolt 2 porter
Webkamera oppløsning 720p (1280×720)
Harddisk lagringskapasitet 200GB-299GB
Minne/ RAM 8 GB
Skjermoppløsning 1920 x 1080
Trådløst nett / WiFi 802.11ac
Annet Touch
Årsmodell 2018
Skjermstørrelse 14"