107831

Samsung Galaxy S20 FE 128GB

Cloud Navy, 6.2" AMOLED 2X, Dual-SIM

Varenr: 166881
3 495,-
1 på lager
BeskrivelseTeknisk info
Beskrivelse

Alt du behøver. For alt du vil gjøre.
Dette er mobilen for deg som vil ha alt. Vi har laget en mobil basert på de behovene som brukerne etterspør mest. Enten du vil ta skarpe bilder, spille spill eller bare fylle strømmen med ting som inspirerer deg, er dette den perfekte kombinasjonen av innovasjoner fra S20-serien. Denne mobiltelefonen gir deg alt du trenger, slik at du kan nyte alt du vil gjøre.


Få maksimalt utbytte av 5G
5G er ikke bare raskt – det er lynraskt. Når du er koblet til 5G med Galaxy S20 FE som drives av prosessoren Qualcomm Snapdragon 865 5G Mobile Platform, kan du spille live uten avbrudd, samtidig som du kan strømme og ta imot videosamtaler.


Alle retter oppmerksomheten mot Infinity-skjermen
Nyt en skjerm som går fra kant til kant. Med 6,5 tommer FHD Infinity-skjerm får du en ramme du nærmest ikke kan se og et kamera som nesten ikke merkes. Med en skjerm som dekker nesten hele forsiden får du en oppslukende opplevelse når du spiller, ser på film eller tar en videosamtale.


Et trippelkamera i proffklassen
Med tre kameraer på baksiden kan du være sikker på å få et perfekt #nofilterbilde. Velg vidvinkelkameraet for å få med alt du vil, og test deretter ultravidvinkelkameraet for å få med enda mer. Til slutt kan du bruke kameraet med teleobjektiv til å zoome med opptil 3x optisk zoom. Samsungs største dual piksel-sensor, for lyse bilder også i mørket
Med större pixlar och en förbättrad AI-kamera, är huvudkameran på Galaxy S20 FE anpassad för att fota även i mörker. För att bilden ska bli så tydlig som möjligt tar kameran flera bilder samtidigt som sedan blir till en skarp bild. Med dual pixel-sensorn får du detaljerade och färgglada nattbilder.


Et smart batteri som varer hele dagen
Lev livet uten at du trenger å bekymre deg for hvor du kan lade mobilen. Med 4500 mAh (standard) batteri får telefonen nok strøm til å ta deg gjennom hele dagen – og den er smart nok til å spare litt ekstra til du virkelig trenger det.

Teknisk info

Produktinformasjon

Annet
  • Face ID
  • Facetime HD Webcam
  • Sprutsikker
  • Trådløs lading
  • Fingeravtrykksleser
  • SD Minnekortleser
Bluetooth Ja
Chassistype Mobile Phone
Frontkamera piksler 10 MP
Garanti 2 År
Minne/ RAM 6 GB
Skjermoppløsning 2400 x 1080
Tilstand Brukt
Vekt (kg) 0-1.5Kg
Mobilnettverk/ WAN
  • WiFi + Cellular
  • 4G
Hovedkamera (bak) piksler
  • 12 MP
  • 12 MP Wide
Lagringskapasitet Tablet/Telefon 128 GB
Årsmodell 2020
Farge Blå
Skjermstørrelse 6.7"