128026

Samsung Galaxy S23 5G 256GB

Phantom Black, 6.1" Dynamic AMOLED 2X

Varenr: 173136
7 490,-
1 på lager
BeskrivelseTeknisk info
Beskrivelse

Samsung Galaxy S23 5G smarttelefon har et stilrent og moderne design pakket med teknologi fra øverste hylle. Den er beskyttet av Armor Aluminium-rammen for bedre beskyttelse mot fall og bulker, en IP68-sertifisering beskytter også telefonen mot regn og støv.

Touchskjerm
Se filmer eller les e-bøker på den vakre Infinity-O-skjermen som sømløst flyter rundt kamerahullet på frontskjermen. Dynamic AMOLED 2X-skjermen på 6,1 tommer har en høy Full HD+ oppløsning på 2340 x 1080 piksler for en skarp bildekvalitet med god kontrast, samt vakker gjengivelse av farger med dype sorttoner. Den dynamiske oppdateringsfrekvensen på 48 til 120 Hz vil på en smart måte endre seg etter hva som vises på skjermen, så du har jevne bevegelser mens du spiller eller blar gjennom apper og annet, samt et bedre batteriliv ettersom den vil senkes under statiske bilder. Takket være den høye lysstyrken på 1750 nit vil du heller ikke ha noen problemer med å se innhold på skjermen selv i direkte sollys. Skjermen er beskyttet med Gorilla Glass Victus 2 for ekstra motstand mot skraper og knusing.

Tredobbelt bakkamera
Fang vakre bilder, ta detaljerte videoer og fang hele vennegjengen med enkelhet takket være den store variasjonen av kameraer til Galaxy S23. Hovedkameraet på 50 MP med optisk bildestabilisering lar deg ta ekstremt detaljerte og skarpe bilder med farger som virkelig skinner klart. Ta videoopptak med opptil 8K i 30 FPS, og eksperimenter med Full HD 960 FPS ekstrem-saktefilm, eller ta klare bilder selv på natten med den fantastiske ytelsen i lavt lys som blenderåpningen på ƒ/1,8 tilbyr. Telefotolinsen på 10 MP med OIS lar deg ta stødige bilder med 3x optisk zoom, og 30 x Space zoom. Den siste tilførelsen til bakkameraene kommer i formen av et 12 MP ultra vidvinkelkamera som enkelt lar deg ta gruppebilder med et kjapt trykk. Alt av selfier er tatt hånd om med 12 MP ƒ/2,2 frontkameraet, både dag og natt.

Ytelse og lagring
Qualcomms ekstremt kraftige Snapdragon 8 Gen 2-prosessor gir S23 en spektakulær ytelse som lar deg spille, redigere video, bytte mellom flere apper og multitaske helt uten hakking eller nedsakninger. Videre har prosessoren 5G-tilkobling, samt forbedret AI-bildeprosessering og batteribruk. Prosessoren ledsages av 8 GB hurtig RAM som sikrer en jevn og responsiv ytelse. Du kan lagre alt av apper, viktige filer, video og bilder på telefonens internminne på 256 GB.

Batteri
Batteriet på 3900 mAh gir en imponerende brukstid som vil ta deg gjennom hele dagen ved normalt bruk. Når det begynner å gå tomt, kan du velge mellom en rask 25 W kablet USB-C-lading, eller 15 W trådløs lading. Videre støtter også S23 trådløs batterideling, så du kan lade hodetelefoner eller andre enheter med telefonens batteri.

Flere egenskaper:
- Dual-SIM med eSIM-støtte
- USB-C 3.2 Gen 1 lade/dataport
- WiFi 6 (802.11 ax)
- Bluetooth 5.3
- NFC for kontaktløs betaling
- Ultrasonisk fingeravtrykkleser i skjermen
- Sound by AKG med støtte for Dolby Atmos
- IP68-beskyttelse mot vann og støv

Teknisk info

Produktinformasjon

Annet
 • Face ID
 • Facetime HD Webcam
 • Sprutsikker
 • Trådløs lading
 • Fingeravtrykksleser
 • SD Minnekortleser
Bluetooth Ja
Chassistype Mobile Phone
Frontkamera piksler 10 MP
Garanti 2 År
Hovedkamera (bak) piksler
 • 10 MP
 • 50 MP
 • 12 MP
Skjermoppløsning 1080 x 2340
Tilstand Brukt
Vekt (kg) 0-1.5Kg
Mobilnettverk/ WAN
 • WiFi + Cellular
 • 5G
Minne/ RAM 8 GB
Lagringskapasitet Tablet/Telefon 256 GB
Årsmodell 2023
Skjermstørrelse 6.1"