79146

Dell Latitude 5420 14"

i5, 16GB RAM, 256GB SSD

Varenr: 218894
11 495,-
2 på lager
BeskrivelseTeknisk infoTilbehør
Beskrivelse

ExpressResponse
Teknologien Intel® Adaptix™ prioriterer de viktigste appene, slik at de kan åpnes raskere og prestere bedre.


ExpressSign-in
Kom raskt i gang med vår PC-nærhetssensor som drives av teknologien Intel® Context Sensing og registrerer når du er i nærheten. Den vekker datamaskinen og logger deg inn via IR-kameraet og Windows Hello, uten at du trenger å løfte en finger. Arbeidet ditt beskyttes, ettersom datamaskinen låser seg når du avslutter for dagen.


ExpressCharge
Dell Optimizer forlenger driftstiden og forbedrer batteriytelsen ved å tilpasse seg etter dine mønstre. ExpressCharge Boost gir opptil 35 % lading på ca. 20 minutter, eller opptil 80 % lading på en time med ExpressCharge.*


Intelligent Audio
Samarbeid som om dere befinner dere i samme rom. Intelligent Audio forbedrer lydkvaliteten og reduserer bakgrunnstøy slik at du kan høre og høres. Dette gir en bedre konferanseopplevelse for alle.


Fullt utstyrt og klar til arbeidet
Full kontroll: Fortsett å jobbe med enestående batteritid som forlenges når batteriet begynner å bli utladet, takket være smarte innstillinger. Velg mellom et batteri på 42 watt for lettere vekt eller et større batteri på 63 watt for lengre brukstid. Få lengre batteritid når du velger et panel med ekstremt lavt energiforbruk. Bruker mindre strøm enn en vanlig skjerm uten at det påvirker skjermens lysstyrke.


Enkel tilkobling
Hold deg oppkoblet med mobilt LTE-bredbånd med hastigheter på opptil 450 Mbit/s. Wi-Fi 6E muliggjør ytterligere syv kanaler (i 6 GHz-båndet) for mer båndbredde, noe som gir raskere og smidigere Wi-Fi, spesielt i tettbygde områder.* Nå blir reisene enklere takket være ny eSIM-teknologi som kan kobles til flere globale mobiloperatører uten at du trenger å bytte SIM-kort.*


Tilpasset dine behov
Det er ingenting som hindrer deg i å prestere på topp med skalerbart minne og lagringsplass, opptil 64 GB DDR4-minne og opptil 2 TB lagringsplass.


Fantastisk grafikk
Strøm video, last ned filer og kjør programmer enkelt med integrert grafikkort.


Porter til alle formål
Koble raskt til eksternt utstyr med et komplett utvalg av tilgjengelige porter, blant annet 2 × Type-C™, Thunderbolt™ 4* og eldre porter som HDMI og RJ45.


Rask ytelse
Med opptil 11. generasjon Intel® Core™ i7 vPro®-prosessorer får bedrifter ytelsen, brukervennligheten, de innebygde sikkerhetsfunksjonene og stabiliteten fra Intel® vPro-plattformen – en plattform som er laget for bedrifter.


Beskytt arbeidet ditt
Alle sikkerhetsalternativene du forventer deg av en 5000, inkludert fingeravtrykkleser i strømbryteren, IR-kamera for Windows Hello ansiktspålogging og smartkortleser (kontaktbasert og kontaktløs med NFC).

Teknisk info

Produktinformasjon

Bluetooth Ja
Chassistype Laptop
Garanti 2 År
Harddisk teknologi SSD
HDMI 1 port
Hodetelefonkontakt 3.5 mm Ja
Microphone 3.5 mm Ja
Prosessor hastighet 2.40GHz
Prosessor type Core i5-1135G7
Tilstand Brukt
Ethernet/LAN 10/100/1000
Operativsystem Windows 11 Professional
Prosessor familie Intel i5
USB 3.0 2 porter
USB-C / Thunderbolt 2 porter
Vekt (kg) 1.5-1.9kg
Webkamera oppløsning 720p (1280×720)
Harddisk lagringskapasitet 200GB-299GB
Skjermoppløsning 1920 x 1080
Annet SD Minnekortleser
Minne/ RAM 16 GB
WiFi 802.11ac
Årsmodell 2021
Skjermstørrelse 14"


Tilbehør