78378

Samsung Galaxy S9 64GB

Midnight Black, 5,8" super AMOLED

Varenr: 218126
3 745,-
3 på lager
BeskrivelseTeknisk info
Beskrivelse

Kraftig kamera
Det revolusjonerende kameraet som tilpasser seg likt det menneskelige øyet.
Få med tydelige detaljer selv i svakt lys og spill inn videoklipp i Super Slow-mo med det innovative kameraet på Galaxy S9 og S9+. Ta bilder med enkelhet takket være Dual Aperture, som tilpasser seg til omgivelsene og gir fantastiske bilder i alle slags lys.


Se mer. Hold mindre.
Den store infinity-skjermen dekker hele fremsiden og skaper et granseløst uttrykk. De avrundede formene ligger komfortabelt i hånden og gir en visuell opplevelse uten avbrudd.


Ta fantastiske bilder både i fullt dagslys og i svakt lys.
Samsungs banebrytende Dual Aperture-linse tilpasser seg likt det menneskelige øyet. Den kan automatisk veksle mellom ulike lysforhold slik at bildene ser like bra ut uansett om det er lyst eller mørkt, dag eller natt.


Kameraet som takler mørket.
Blenderinnstilling f1,5 finner lyset selv i mørket. Lavlyskameraet på Galaxy S9 og S9+ yter minnene dine rettferdighet og leverer livfulle bilder selv sent på kvelden.


Tåler en vannskvett.
Vær ikke redd for å gå ut og bli våt. Galaxy S9 och S9+ har IP68-klassifisering*, som innebærer at du ikke trenger å slutte å fotografere fordi det regner.

* IP68-klassifisering. Basert på testbetingelser for nedsenkning i opptil 1,5 meter ferskvann i opptil 30 minutter. Skyll av og eventuelt tørk.


Kameraet som kjenner deg igjen med en gang.
Intelligent Scan er en ny teknologi som kombinerer ansiktsgjenkjenning og irisskanning, som gjør opplåsing enkelt selv i svakt lys.


Kameraet som hjelper deg å tolke verden.
Få oversettelser i sanntid når du trenger det. Live Translation lar deg forstå verden på en ny måte.


Den PC-lignende opplevelsen du alltid kan ha med deg.
Når du er på forretningsreise eller arbeider hjemmefra, kan du enkelt komme til og redigere dine mobile filer på en enda større skjerm. Koble din Galaxy S9 eller S9+ til Samsung DeX Pad og en bildeskjerm, og skap en opplevelse som en bærbar PC, ved å bruke telefonen som tastatur og touchpad.

Teknisk info

Produktinformasjon

Annet
  • Facetime HD Webcam
  • Sprutsikker
  • Fingeravtrykksleser
  • SD Minnekortleser
Bluetooth Ja
Chassistype Mobile Phone
Garanti 2 År
Tilstand Brukt
Mobilnettverk/ WAN
  • WiFi + Cellular
  • 4G
Lagringskapasitet Tablet/Telefon 64 GB
Minne/ RAM 4 GB
Hovedkamera (bak) piksler 12 MP Wide
Årsmodell 2018
Skjermstørrelse 5.8"