95006

Samsung Galaxy A8 32GB

Black, 5.6'' AMOLED FHD Screen

Varenr: 233887
1 995,-
20 på lager
BeskrivelseTeknisk info
Beskrivelse

Utvid dine horisonter.
Nyt den maksimerte Infinity-skjermen på Galaxy A8. En stor og sjenerøs skjerm som går helt ut til sidene - rett og slett en fryd for øyet..


Fungerer perfekt i regnet
En telefon skal fungere under alle forhold. Galaxy A8 er IP68-klassifisert for støv og vannmotstand noe som betyr at den tåler en vannsprut og regn*.
* Tåler en vanndybde på opptil 1,5 meter i 30 minutter og er støvtett..


En skjerm som gir deg mer
Takket være Infinity-skjermens bildeformat på 18.5:9 ser du mer av alt. Dette er den største skjermen i Galaxy A-serien hittil og gir et bredere horisontalt bilde for en enda bedre filmopplevelse.


Mesterverk på et øyeblikk
Ta fantastiske bilder med Galaxy A8 gjennom bare å trykke på utløserknappen.. Dual Front-kameraet gir deg nye måter å ta selfies og gruppeselfies med fokus på deg og dine venner. Og med hovedkameraet på 16MP blir også vanlige foto skarpe og tydelige.


Betal med mobilen
Med Samsung Pay har du dine bankkort i mobilen og betaler raskt og sikkert nesten overalt, uten lommebok.*

* Samsung Pay aksepteres i de fleste butikker der du kan betale med kort. Du trenger en kompatibel Samsung-enhet, en Samsung konto, et norsk SIM-kort og et kompatibelt bank- / kredittkort.. Se samsung.se/pay for detaljert informasjson.


Hjelpen er nær
Hold orden på kalenderen, registrert Håll ordning på kalendern, registrer påminnelser og få informasjon via kameraet med Bixby.. Bixby er en smart virtuell assistent som håndterer både tekst og touch, og lærer seg dine vaner og rutiner. Bixby Home, Bixby Vision og Bixby Reminder er fullt integrert i Galaxy A8 og tilpasser seg din livsstil.


Rask og fleksibel opplåsing
Lås opp telefonen med en selfie eller fingeravtrykket ditt. Med ansiktsgjenkjenning og fingeravtrykksleseren låser du raskt og fleksibelt opp telefonen.

Teknisk info

Produktinformasjon

Annet
  • Face ID
  • Sprutsikker
  • Fingeravtrykksleser
Bluetooth Ja
Chassistype Mobile Phone
Garanti 2 År
Tilstand Brukt
Lagringskapasitet Tablet/Telefon 32 GB
Minne/ RAM 4 GB
Hovedkamera (bak) piksler 16 MP
Årsmodell 2017 - 2018